Kerkbanken

Kies voor ervaring en toegewijde vakmensen

Bij Van Manen hebben we tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk kerkinterieurs. Al in 1984 maakten we onze eerste kerkbanken. Sindsdien hebben we al heel wat kerken ingericht. Onze toegewijde vakmensen zorgen steeds weer voor een prachtig eindresultaat. Om die reden betrekken architecten, kerkenraden en bouwcommissies ons zeer vaak al in een vroeg stadium bij hun nieuwbouw- en vervangingsprojecten. Dan kunnen we namelijk optimaal meedenken en advies geven.

Ook ons advies is maatwerk

Elk project is anders, net zoals elk kerkinterieur anders is. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we voor elke kerk een passend ontwerp maken. Ook over de ideale zithouding in kerkbanken en de verschillende manieren om deze zo comfortabel mogelijk te maken geven we u graag advies. Door te luisteren naar de ervaringen van kerkgangers en opdrachtgevers weten we inmiddels waar we op moeten letten.

Alle kerkinterieurs volledig in eigen huis geproduceerd

Dankzij ons geavanceerde machinepark vervaardigen we alle maatwerk kerkinterieurs volledig in eigen huis. Bovendien kunnen we in korte tijd grote aantallen en series produceren als dat nodig is. Wat u ook bestelt, u kunt altijd rekenen op vakwerk. We vinden namelijk dat kerkbanken, kerkstoelen, doopvonten, knielbanken en lessenaars aan de hoogste kwaliteitseisen moeten voldoen. Laat dat maar met een gerust hart aan onze vakmensen over: onze stoffeerders maken van kaal hout een comfortabele zitting.

Kies ook voor het vakmanschap van Van Manen en laat ons uw maatwerk kerkinterieurs ontwerpen en maken. Kom eens kijken in onze showroom of neem direct contact met ons op!